Blog

De Ilumnia Magister MK2 is de top van de range en ontving in 2018 de Lunar Eclipse Award van de toonaangevende review website 6 Moons. Het was de tweede luidspreker die van 6 Moons ooit deze award kreeg.

Magister kenmerkt zich in een ongelooflijk neutraal-, realistisch- en makkelijk geluid met een diep en strak laag. De  ambachtelijke afwerking van massief berkenhout en aluminium integreert in ieder interieur.

 De MK2 versie werd in 2020 ontwikkeld.  waarbij het filter van de MK1 verder geperfectioneerd is.

De Magister luidspreker wordt geleverd met een aparte power supply* om de LEMS motor aan te sturen. Met deze power supply kan tevens de stijfheid van de ophanging van de conus aangepast worden. Daarmee kan de stijfheid van de conus aangepast worden op de dempingsfactor van uw versterker (stijver voor buizen, losser voor transistor). Een unieke feature in luidsprekerland, mogelijk gemaakt door het gepatenteerde LEMS concept.

*De Ilumnia Magister MK2 is hiermee geen actieve-, maar een normale passieve luidspreker. De power supply regelt enkel het magnetische veld waarin de driver hangt.

Vocalis 1
Luistersessie thuis of bij ons?

Laat je e-mailadres achter en wij nemen concact met je op!