Ilumnia Beluisteren
thuis of bij ons

Maak een afspraak

Vraag via het formulier hieronder een luisterafspraak aan. Deze is gratis en geheel vrijblijvend en kan bij je thuis of bij ons in de Ilumnia demoroom.

wij regelen de demo

We nemen snel contact op voor een uitgebreide demo. Indien bij je thuis, dan stemmen we de speakers perfect op je luisterruimte af.

Maak een afspraak - geheel vrijblijvend

de optimale luistersessie

Wij durven te zeggen dat Ilumnia de zuiverste-, meest gedetailleerde- en meest natuurlijke- en neutrale luidspreker is, maar wij weten dat de akoestiek van de luisterruimte daarbij een belangrijke factor is. Hoewel Ilumnia luidsprekers zich makkelijk laten plaatsen in de meeste luisterruimtes, is uiteindelijk een goede plaatsing in en afstemming op jouw luisterruimte natuurlijk de kers op de taart. Een service die wij uiteraard graag bieden.

De optimale Ilumnia luisterervaring krijg je door eerst naar onze exclusieve Ilumnia Experience Room in het AudioExpertCastle, Kasteellaan 1 in Nederhemert te komen. Daar zijn de Ilumnia luidsprekers perfect geplaatst en afgesteld op topcomponenten van onder andere Zanden Audio. 

Daarna is er altijd een thuis opstelling mogelijk, waarbij Ilumnia op jouw eigen luisterruimte kan worden gefinetuned.

Heb je interesse? Vul dan het formulier hierboven in en kies de door jou gewenste luistersessie. Wij nemen dan binnen 24 uur contact op voor het maken van een afspraak. Mailen mag natuurlijk ook naar info@ilumnia.nl

* Je gegevens worden door ons altijd vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.-