Ilumnia Beluisteren
thuis of bij ons

Maak een afspraak

Vraag via het formulier hieronder een luisterafspraak aan. Deze is gratis en geheel vrijblijvend en kan bij je thuis of bij ons in de demoroom.

wij regelen de demo

We nemen snel contact op voor een uitgebreide demo. Indien bij je thuis, dan stemmen we de speakers perfect op je luisterruimte af.

tevredenheidsgarantie

Mocht je besluiten tot aankoop, dan krijg je bovendien een 15 dagen geld terug luistergarantie.
Bevallen de speakers toch niet, dan halen we ze weer gratis op.

Maak een afspraak - geheel vrijblijvend

de optimale luistersessie

Wij durven te zeggen dat Ilumnia de zuiverste, meest gedetailleerde en meest natuurlijke- en neutrale luidspreker is, maar wij weten dat de akoustiek van de luisterruimte daarbij een belangrijke factor is. Een goede plaatsing in en afstemming op de luisterruimte is daarom van groot belang. 

Wij onderscheiden altijd een luisterimpressie van een luistersessie. Het krijgen van een eerste luisterimpressie kan altijd bij ons in Den Bosch of Son en Breugel, waar de Magister en de Vocalis te beluisteren zijn op high end versterking en -bronnen. Het tevens  beluisteren van de Ilumnia luidspreker in de eigen luisteromgeving is echter gewenst. Daarom bieden wij een gratis en vrijblijvende luistersessie bij je thuis aan zodat je zeker bent van een optimale weergave in de eigen luisteromgeving en met je eigen apparatuur. Indien nodig doen wij een akoestische meting en geven wij een plaatsingsadvies.

Bovendien bieden we een unieke 15 dagen luistergarantie: als je besluit tot koop van de luidsprekers, kun je er 15 dagen thuis naar luisteren en je er van vergewissen dat je de juiste aankoop hebt gedaan. Indien je na 15 dagen niet overtuigd bent dan komen wij de luidsprekers weer ophalen en krijg je het geld direct terug. Uiteraard moeten de luidsprekers niet onoordeelkundig gebruikt en in goede staat zijn.

Uiteraard ben je ook welkom in onze luisterkamers in Den Bosch of Son en Breugel, waar de Magister en Vocalis altijd te beluisteren zijn. Indien gewenst halen we je op en brengen je weer thuis.

Heb je interesse? Vul dan het formulier hierboven in en kies de door jou gewenste luistersessie. Wij nemen dan binnen 24 uur contact op voor het maken van een afspraak. Mailen mag natuurlijk ook naar info@ilumnia.nl

* Je gegevens worden door ons altijd vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.