Ilumnia Vocalis

zuiver fundament

Vocalis is de jongste telg in de Ilumnia familie. Het is een compacte stand-mounted luidspreker met de volledige Ilumnia klankeigenschappen en met een verrassend fundament. De weergave wordt niet beperkt door een ophanging van de conus, zodat de gehele bandbreedte van het frequentiebereik lineair weergegeven wordt.

Vocalis heeft een baspoort aan de voorkant die de mogelijkheid geeft om het laag naar uw wens te tunen door de aluminium ring in en uit te schuiven.

De voeding voor de magnetische ophanging van de conus zit bij Vocalis in de kast verwerkt en wordt rechtstreeks op het lichtnet aangesloten. Met een schakelaar op de achterzijde is het frequentieverloop van Vocalis licht te beïnvloeden om de luidspreker aan de ruimte aan te passen.

Specificaties Vocalis

Drivers:

Woofer: 8 inches Linear Excursion Motor System (LEMS)/Material: impregnated paper cone

Tweeter: 1 inch Ring Dome Diaphragm/Material: silk

Frequency response: 40-25000Hz +/- 3 dB, RAR

Nominal impedance: 8 ohm  (min. imp. 6 ohm)

Sensitivity: 88dB; 2,83V 1 watt / 1 meter

Dimensions:

Hoogte: 480mm

Breedte: 280mm

Diepte: 400mm

Gewicht: 17kg

Systeem: Dynamische 2-weg luidspreker met unieke LEMS driver met zwevende conus; basreflex systeem met 1 poort aan de voorkant voor laag fine tuning.

Prijs

€14.500,-

Per paar inclusief XLR aansluitkabels voor luidsprekers op power supply, powerkabel voor power supply en manual. Exclusief speakerstands.

Inclusief levering en afstelling thuis (tenzij niet gewenst).

"Because of its truly stunning sound quality, we couldn't be definitive other than think Vocalis is a real contender. There's a new sheriff in speaker town. He patrols the dynamic beat with a new rule book." - 6Moons -
"Unique floating driver tech not seen before. Heroic cabinet construction. It all would be for naught if it didn't deliver in the seat and at the ears. But as we learnt, deliver it did - and did so in perfect sync with the promises embedded in the Ilumnia driver brief. Thus this award wrote itself" - 6Moons -
Previous
Next
De belofte van vocalis

Ultra snel

De volledig vrijhangende conus zorgt voor optimale micro- en macro dynamiek, een hoog oplossend vermogen en veel detail.

Vervormingsvrij

Doordat de conusbeweging door niets gehinderd wordt is de weergave volledig natuurlijk en zal zij nooit vermoeiend worden.

Volledig lineair

De weergave zal dus altijd hetzelfde zijn - ongeacht het volumeniveau en/of de dynamiek - en bovendien met 0% compressie.

Luistersessie thuis of bij ons?

Laat je e-mailadres achter en wij nemen concact met je op!