WINACTIE - €6.500 korting
op de magister mk2!

1. hoe speel je mee?

Heel eenvoudig. Vul de korte vragenlijst hieronder in; vul je naam en email in en verstuur voor 10 november

2. wij loten 1 winnaar

Uit alle inzenders loten wij een winnaar die het aanbod krijgt om de Magister MK2 voor slechts €17.000 te kopen

3. Nieuwe kans

Mocht de winnaar geen gebruik maken van ons aanbod, dan blijven wij loten trekken tot het aanbod geaccepteerd wordt.

Vul onderstaande vragenlijst in en doe mee

de optimale luistersessie

Wij durven te zeggen dat Ilumnia de zuiverste, meest gedetailleerde en meest natuurlijke- en neutrale luidspreker is, maar wij weten dat de akoustiek van de luisterruimte daarbij een belangrijke factor is. Een goede plaatsing in en afstemming op de luisterruimte is daarom van groot belang. 

Het beluisteren van de Ilumnia luidspreker in de eigen luisteromgeving is eigenlijk gewenst. Daarom bieden wij een gratis en vrijblijvende luistersessie bij je thuis aan zodat je zeker bent van een optimale weergave in de eigen luisteromgeving en met je eigen apparatuur. Indien nodig doen wij een akoestische meting en geven wij een plaatsingsadvies.

Bovendien bieden we een unieke 15 dagen luistergarantie: als je besluit tot koop van de luidsprekers, kun je er 15 dagen thuis naar luisteren en je er van vergewissen dat je de juiste aankoop hebt gedaan. Indien je na 8 dagen niet overtuigd bent dan komen wij de luidsprekers weer ophalen en krijg je het geld direct terug. Uiteraard moeten de luidsprekers niet onoordeelkundig gebruikt en in goede staat zijn.

Uiteraard ben je ook welkom in onze luisterkamers in Den Bosch of Son en Breugel, waar de Magister en Vocalis altijd te beluisteren zijn. Indien gewenst halen we je op en brengen je weer thuis.

Heb je interesse? Vul dan het formulier hierboven in en kies de door jou gewenste luistersessie. Wij nemen dan binnen 24 uur contact op voor het maken van een afspraak. Mailen mag natuurlijk ook naar info@ilumnia.nl